Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek, aktualitások

2011. 09. 19.

CIVITALIS VÁNDORDÍJ MÁSODIK ALKALOMMAL!

2011. szeptember 16-18 között került megrendezésre az "Eger Ünnepe" civil rendezvénysorozat. Az eseményen a  szakmai programok keretében kiosztottuk a Civitalis Vándordíjat. Az egri civil szervezetek szavazatai alapján a díj nyertese:

 Bodó Péter

    Gratulálunk!

  

oklavel_bodo_peter_2011.jpg

2011. 06. 01.

2011. május 30.-án került sor a "Tények és lehetőségek" a foglalkoztatás helyzete a magyar nonprofit szektorban című kutatás előzetes eredményeinek bemutatására. Az eseményen a kérdőíves adatfelvételben részt vevő civil szervezetek között kisorsoltunk egy 20.000 Ft értékű irodaszer-vásárlási utalvaányt is. A szerencsés nyertes neve:

NH Modellposta és Motorsport Egyesület, Budapest

Gratulálunk!

 

2011. 05. 22.

Felhívás!

MEGHÍVÓ
 
Az idén 15 éves Civitalis Egyesület
tisztelettel meghívja Önt
 
2011. május 30.-án hétfőn,
 délután 17 órakor
a
„Tények és lehetőségek“
a foglalkoztatás helyzete a magyar nonprofit szektorban
kutatás
-       amely az NCA-CIV-10-B programjának támogatásával valósult meg –
első eredményeinek bemutatójára.
 
Helyszín: Rózsadomb Étterem, II. kerület Bimbó út 2.
 
Az elmúlt 20 évben nem készült átfogó vizsgálat a nonprofit szektor foglalkoztatási helyzetéről. A múlt évben, közel 3000 civil-nonprofit szervezet megkérdezésével lefolytatott kutatásunk célja az volt, hogy feltárjuk: a jelenleg működő nonprofit szervezetek milyen összetételű és képzettségű munkavállalókat milyen formában foglalkoztatnak, illetve a rendelkezésre álló humánerőforrás kapacitást milyen hatákonysággal tudják kihasználni.
A kérdés vizsgálatának különös hagsúlyt ad az is, hogy a hazai nonprofit szektor egyik legfontosabb problémája a foglalkoztatási potenciál növelése. A válaszadó szervezetek véleményei alapján javaslatokat mutatunk be arra vonatkozólag, hogy milyen foglalkoztatás- és gazdaságpolitikai eszközökkel lehetne növelni a szektorban a teljes- és részmunkaidős foglalkoztatottak számát.
 
Bartal Anna Mária                         Nagy Renáta                                 Sebestény István


 
A hely korlátozott befogadóképessége miatt kérjük, részvételi szándékát mielőbb jelezze az
np.foglalkoztatasikutatas@gmail.comemail címen.

 

2011.05. 21

Felhívás!

Egyesületünk 2011-ben egri civil szerveztek körében hirdeti meg a Civitalis Vándordíjat. A díjról és a jelölési folyamatról a Civitalis Vándordíj menüpont alatt olvashatnak bővebben.

Kérjük az egri civil szervezteket, hogy minél többen éljenek a jelöltállítás és a szavazás lehetőségével!

 

2011. 05. 20.

15 ÉVES A CIVITALIS EGYESÜLET!

 

https://civitalis.eoldal.hu/file/37/korlev1.doc

 https://civitalis.eoldal.hu/file/38/korlev2.doc

 

2010. 09. 01.

Felhívás!

 

A Civitalis Egyesület - az NCA-CIV-10-B programjának támogatásával - kérdõíves vizsgálatot végez mintegy 3000 hazai nonprofit szervezet körében. A kutatás célja, hogy felmérje a szervezetek foglalkoztatási helyzetét, a szektor humánerõforrás-igényét és -ellátottságát, és az eredmények alapján elemezze a szektor foglalkoztatási jellemzõit.

 

Mindehhez szükségünk van az Önök segítségére is, ezért kérjük, szánjon idõt arra, hogy a kérdõívet kitölti, s reméljük, ez a ráfordítás közvetve Önöknek is hasznot fog hozni.

 

A napokban postán is eljuttattuk mintegy 1000 szervezet részére kérdőívünket, kérjük, hogy segítsék munkánkat azzal, hogy a papír alapú vagy az alábbi linken elérhető elektronikus formátumú adatlapot kitöltve visszaküldik címünkre.

 

 

A kérdőívet kitöltők között 20.000Ft értékű irodaszerutalványt sorsolunk ki. A sorsolás módját és időpontját a kutatás lezárta után honlapunkon közzétesszük. 

 

http://www.nonprofit.hu/foglalkoztatasi_kerdoiv_civitalis2 

 

 

 

2010. 06. 07. 

Civitalis Vándordíj!

 

2010. június 5.-én került megrendezésre az V. Határtalan Civil Nap, a Civitalis Egyesület és a Pestújhelyi Pátria Egyesület szervezésében. A rendezvényen kiosztottuk az első Civitalis Vándordíjat. A XV. kerületi civil szervezetek szavazatai alapján a díj nyertese:

 Avarkeszi Béla

 

   Gratulálunk!

 

Kép

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.