Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Közös Alapokon

2014.06.06

Elszámol a Közös Alapon program

Mint arról már beszámoltunk, egyesületünk 98 ezer eurós támogatást nyert el a Norvég Civil Támogatási Alaptól „Közös alapokon” című pályázatára. Pályázatunk első negyedéves elszámolását itt találhatja (https://civitalis.eoldal.hu/file/56/kozos-alapokon_projektlegrovidebben.docx); amint elkészül a második negyedéves elszámolás, azt is nyilvánosságra hozzuk.

Céljainkról és munkánkról bővebben a Civitalis honlapján https://civitalis.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/kozos-alapokon.html), a Norvég Civil Támogatási Alap honlapján (link: http://norvegcivilalap.hu/hu/tamogatott/4159) és a program blogján (link: http://kozosalapon.blog.hu/) olvashat.

 

2013.12.10

Tisztelt látogatónk!

Örömmel tudatjuk, hogy október elsejétől két éven át a Norvég Civil Támogatási Alap (www.norvegcivilalap.hu) 98 ezer euróval támogatja egyesületünk „Közös alapokon” című pályázatát. Programunkkal a helyi közösségek erősítését, fejlesztését célozzuk, méghozzá elsősorban helyi erőforrások segítségével. Ennek érdekében a már létező közösségi alapítványok támogatását, fejlődésük elősegítését vállaltuk, és kimondott célunk, hogy új közösségi alapítványok születésénél bábáskodhassunk. A program keretében felépítjük az Országos Támogató Csoportot, amelyben magánszemélyek és intézmények segítik a közösségi alapítványi mozgalom megerősödését. Munkánk részleteivel írásban a jövő tavasszal induló – külön a program számára készülő – honlapunkon ismerkedhet majd meg. Addig is szakirodalmat egyesületünk honlapján talál (https://civitalis.eoldal.hu/cikkek/kozossegi.html), amennyiben bármilyen kérdése, észrevétele van, kérjük, hívja a projekt vezetőjét, Scsaurszki Tamást a +36-70-398-4517-es telefonszámon.

norway-grants---jpg.jpgeea-grants---jpg.jpg