Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Kép

Sebestény István (elnök) 1963-ban született Budapesten. Közgazdász-szociológus, történész és demográfus diplomával rendelkezik, 1992 óta dolgozik a Központi Statisztikai Hivatalban, ahol társadalomstatisztikával, azon belül nonprofit statisztikával, nonprofit kutatással foglalkozik. Főbb területei a nonprofit szektor demográfiája, jogi-gazdasági működési környezete, az állam-civil és az önkormányzati-civil együttműködés helyzete, alakulása. Részt vett több nemzetközi kutatásban, programban is, több szakmai cikk szerzője. Alapítója a Civitalis Egyesületnek, szerkesztője a Civil Szemlének, és a kolozsvári Civil Fórumnak. 2004 és 2009 között részt vett a Nemzeti Civil Alapprogram munkájában. Doktori disszertációjában a helyi önkormányzatok és civil szervezetek együttműködésének funkcióit és eredményeit elemezte.

E-mail. drsebestenyistvan@gmail.com

 

Kép Scsaurszki Tamás (alelnök) 1994 óta dolgozik a nonprofit szektorban. Először a NIOK Alapítvány trénerképző programjában dolgozik, majd az Autonómia Alapítványban adományosztó programokkal foglalkozik. 1999 és 2004 között a C. S. Mott Alapítvány visegrádi országokbeli adományosztó munkáját vezeti. 2005 óta szabadúszó, a Gyökerek és Szárnyak Civil Fejlesztő Műhely tagja és szervezetfejlesztéssel, hálózatfejlesztéssel, értékeléssel foglalkozik. Budapesten él, szabadidejének nagy részét családjával tölti, s ha még marad ideje, akkor szívesen találkozik barátaival, kerékpározik, olvas és jógázik.

 

Kép

Bartal Anna Mária (elnökségi tag), szociálpolitikus-szociológus a PPKE BTK Szociológia Intézet egyetemi docense. A „Civil társadalom-nonprofit szektor szociológiája” szakirány elindítója és szakbezetője. Számos nonprofit kutatás vezetője, több tanulmány és könyv szerzője. Legutóbbi könybev 2007-ben jelent meg a Pázmány társadalomtudomány sorozatban „Metszéspontok. Nonprofit tanulmányok 2004-2006” címmel.

e-mail: ambartal@gmail.com

 

Kép Nagy Renáta 1978-ban született Egerben. 2003-ban a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett közgazdász diplomát. 2004-től a Központi Statisztikai Hivatalban dolgozik nonprofit illetve gazdaságstatisztikai területeken. Részt vett több nemzetközi kutatási programban. Szakmai publikációinak fő témája a nonprofit szektor pénzügyi helyzete, finanszírozása. 2004-től a társadalomtudományi kutatásokkal foglalkozó Civitalis Egyesület tagja.

e-mai: nagyreni78@gmail.com

 

 Kép

 

 

Hári Katalin

irodavezető

 

 

 

 

Bardócz Iván László

Benedek Gabriella

Fölsz Attila

Komáromi Mátyás

Kovács Edit

Sebestény András